ЗАКУПETE БИЛБОРД ЗА РЕКЛАМА ВО СРЦЕТО НА СКОПЈЕ КАЈ ОБЈЕКТОТ АДОРА FLATIRON

Се издава под закуп светлечки билборд на атрактивна и доста фрекфентна локација во урбаното срце на Скопје, веднаш до новиот препознатлив симбол на метрополата, маркантниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron. 
Билбордот со димензии 4 Х 2 метри, е лоциран на пешачкиот дел до булеварот „Борис Трајковски“ бр. 1, каде се вкрстуваат патиштата кои водат кон сите страни на Скопје и  минуваат низ централната зона, на границата меѓу општините Центар и Кисела Вода.
Билбордот кај комплексот Адора Flatiron Скопје, кој е осветлен во ноќните часови, е иделано место за поставување на реклами од секаков вид. Атрактивната локација и динамична инфраструктура со голем број жители, посетители, возила и пешаци е гаранција за добри ефекти од рекламирањето и за постигнување успех во бизнисот и други презентирани дејности. 
За повеќе информации и за договор за цената и за другите услови за рекламирање на светлечкиот билборд кај Адора Flatiron, контакт телефон: 078 240 437.